De onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar ARAG pakt uit met een nieuw product: ARAG Web@ctive. Dankzij deze polis behoudt de klant de controle over zijn privégegevens in de virtuele wereld, waar misdrijven zoals identiteitsdiefstal en e-fraude steeds vaker voorkomen.Meer dan één op tien Belgen was reeds het slachtoffer van online identiteitsdiefstal en meer dan de helft van de Belgen is bezorgd over online fraude. Om de klant beter te beschermen tegen dit soort online wanpraktijken lanceert de verzekeraar ARAG Web@ctive.
 

Op beide oren 'surfen'

“Met ARAG Web@ctive kan de klant op beide oren ‘surfen’. Als er iets misloopt op het internet, zetten wij immers als onafhankelijke en gespecialiseerde rechtsbijstandsverzekeraar al onze knowhow in om de situatie recht te trekken”, aldus Mireille Urlus, CEO van ARAG Belgium.

Juridische expertise

Allereerst biedt het nieuwe product juridische expertise bij vermeende inbreuken op het auteursrecht, aangezien al te vaak nog foto’s en teksten gedownload en gebruikt worden zonder toestemming.

ARAG Web@ctive beschermt daarnaast de online reputatie van de klant. Kwalijke gegevens worden opgespoord en verwijderd. De schuldige wordt ter verantwoording geroepen.

Reken op ARAG

Is de klant het slachtoffer van fraude na een online aankoop, dan kan hij ook rekenen op de steun van ARAG. Een valse belofte van een verkoper, de niet-levering van een aankoop of andere valkuilen bij een online bestelling worden zo opgelost.

Tot slot beschermt ARAG Web@ctive delicate gegevens zoals bankrekeningnummers of identiteitsgegevens. Als deze gegevens toch worden misbruikt, dan springt ARAG op de kar om de rechten van de verzekerde online te doen gelden.

Troeven

Het nieuwe product beschikt over een aantal troeven. Zo is er geen vrijstelling, betaalt de verzekeringnemer slechts één premie ongeacht het aantal gezinsleden en biedt de polis uitgebreide waarborgen.