Belgento, hét event voor de Magento-experts

Thaella Van Den Rijse
Door Thaella Van Den Rijse Innoveren
Belgento, hét event voor de Magento-experts

Wanneer je met Magento werkt, weet je als geen ander hoe dit open source e-commerce platform werkt. Maar ondernemen is een leven lang (bij)leren. Als organisator van Belgento, heeft BecomUnity VZW dat ook begrepen door een innoverend en verrassend event rond Magento te organiseren.

The Cresent in Anderlecht is op 13 mei 2015 the place to be om je Magento kennis te delen en te verrijken. De prijs voor een hele dag bedraagt ongeveer €130.

Voor wie is het event bedoeld?

Retailers die het Magento platform gebruiken, e-commerce - en Magento-experts en aanverwante dienstleveranciers kunnen een hele dag de laatste nieuwtjes over het platform ontdekken. Elkaar verrijken met kennis, gemeenschappelijke ervaringen delen en zelfs elkaar tips geven, staan die dag centraal.

Niet alleen bij de bezoekers, maar ook bij de Belgische Magento Solution Partners en sponsors kan je met je vragen terecht en hoor je welke oplossingen zij bieden, zodat je meerwaarde blijft creëren voor jouw business.

Waarom jij zeker moet komen

Het is geen typische conferentie, waar bezoekers enkel luisteren. De twaalf sprekers die op Belgento aanwezig zullen zijn, geven jou hun ervaringen, expertise en leerrijke informatie mee. Dat niet alleen, maar ook jij zelf krijgt de kans om jouw eigen inzichten delen met de bezoekers, sponsors en partners, zoals eerder vemeld.

Tussen de twaalf sprekers, zitten o.a Ben Marks, Bert Marievoet en Laurent Hublet.

Niemand kan in de toekomst kijken, maar toch kan Ben Marks een tipje van de sluier oplichten over Magento 2. Als Magento gebruiker zal je hier zeker nuttige inzichten verwerven.

Daarnaast brengt Bert Marievoet van Twitter een interessant verhaal over hoe je als onderneming Twitter moet inzetten om meerwaarde te creëren. Social media is vandaag hét topic en dus kon dit actueel punt zeker niet ontbreken op Belgento.

Ook Alexander De Croo beseft dat digitaal in is en nodig om als onderneming te kunnen overleven. Hij heeft een actieplan opgesteld om de digitale economie te boosten en vooruit te helpen, genaamd Digital Belgium. De presentatie wordt gegeven door Laurent Hublet.

Hoe verloopt jouw dag?

Wie kan de dag starten zonder een lekker ontbijt en een heerlijke tas koffie? Voor wie op een ontspannen manier wakker wil worden, vooraleer een hele dag kennis op te doen, staan de koffie en koeken klaar. Daarna is er een programma voorzien met een smakelijke lunch en sprekers binnen hun eigen vakgebied. De sessies lopen ten einde tegen 17u, waarna iedereen nog gezellig kan netwerken en napraten over de hele dag.

Bekijk het programma

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Schrijf hier in voor Belgento op 13 mei 2015

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -