Donderdag 23 januari organiseert de Belgische designstudio Wolf’s Little Store (WLS) de vierde editie van haar responsive design workshop. De workshop duurt een volle dag en vindt plaats in Antwerpen.

Responsive Design?

“Responsive design is geen designtrend. Het is de facto een manier om je klanten beter te bedienen. Je wil een aangename en herkenbare ervaring creëren, op alle soorten schermen. Responsive design is één van de technieken die je daarvoor kan gebruiken. Toch passen nog maar één op acht sites het toe.” zegt Xavier Bertels, UX designer bij WLS. “Daarom organiseren we deze workshop. We willen onze kennis delen zodat meer Belgische bedrijven de stap zelf kunnen zetten.”

Theorie & Praktijk!

“Tijdens de workshop belichten we zowel theorie als praktijk. We vinden het belangrijk dat we vanuit onze ervaring voldoende het veranderde designkader schetsen, voor we in de praktijk duiken. We proberen de groep tot acht mensen te beperken zodat er ruim de tijd is voor persoonlijke begeleiding en vragen. Dat wordt door de deelnemers geapprecieerd.”

Vorige deelnemers waren in ieder geval enthousiast:

  • “Perfect! De ideale balans tussen theorie en praktijk.” — Bart Duchesne
  • “Ik denk dat ik het eindelijk snap. Ik kan niet wachten op het weekend om nog dieper in code te duiken.” — Dimitri Van de Putte
  • “Dankzij deze workshop kan ik morgen in de praktijk met responsive webdesign aan de slag.” — Bart De Clercq

Een plaatsje in de workshop kost €399. Inschrijven kan op http://wolfslittlestore.be/workshops/