Klaar voor een job als Project Manager? Bekijk dan deze vacatures:

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Persoonlijk groeien
Klaar voor een job als Project Manager? Bekijk dan deze vacatures:

Projecten managen doe je niet zomaar. Je hebt communicatieskills nodig en ook een serieuze portie stressbestendigheid. Daarom kan niet iedereen deze functie aan. Als je ervan overtuigd bent dat je een geboren Project Manager bent, check dan zeker volgende openstaande vacatures.

Digital Project Manager - Brussel

Als jij gelooft in het gigantisch potentieel van het internet en ben je geweldig gepassioneerd door alles wat ermee te maken heeft? Dan is deze vacature van dit bedrijf uit Brussel wel iets voor jou! 

Online Marketing Project Manager - Gent

Werk je liever in een internationale omgeving, waar je kan samenwerken met verschillende teams? Crop Agency zoekt een Online Markting Project Manager in Gent. 

Marketing Project Manager - Mechelen

Bij Raak in Mechelen zul je zowel voor de eigen projecten worden ingezet, als voor de projecten voor klanten. Een heel veelzijdige functie, waar ervaring toch wel een vereiste is. Denk jij verschillende projecten goed te kunnen combineren? Dan moet je zeker eens naar deze vacature kijken.

Freelance Digital Project Manager - Zaventem

Natuurlijk kan een project manager ook freelance in dienst zijn. Ben jij eerder voor de freelance opdrachten en heb je ook nog eens kennis van het digitale? Dan is de functie Freelance Digital Project Manager voor een bedrijf in Zaventem vast en zeker iets voor jou!

Projectleider Online Marketing - Brussel

Bij de Vrije Universiteit Brussel zijn ze op zoek naar een Projectleider die diepgaande kennis heeft van online marketing. Als projectleider werk je nl. op de dienst Marketing, Communicatie en Evenementen. Er komt dus heel wat bij kijken. Heb je interesse in deze veelzijdige job? Check dan zeker de vacature!

Junior Online Project Manager - Asse

Bij De Persgroep Publishing ben je als Project Manager meteen verantwoordelijk voor het hele proces van de online campagnes, van A tot Z. Je zorgt dus niet alleen voor de creatie ervan, maar ook voor de implementatie, opvolging en evaluatie. Zie je het zitten om al deze verantwoordelijkheden op jou te nemen? Solliciteer dan op de vacature van Jr. Online Project Manager.

Project Manager: Marketing Automation/Digital Marketing - Gent

The Reference uit Gent is een full service digital agency. Het bedrijf kent dus heel wat veelzijdige opdrachten. Om hun verdere groei en groter wordend klantenportfolio te kunnen blijven beheersen, zijn ze op zoek naar een Project Manager. Werk je graag mee aan de uitbreiding van een bedrijf? Bekijk dan de vacature.

Is projecten managen toch niets voor jou, maar wil je zeker verder in de digitale sector? Op de jobpagina staan verscheidene digitale profielen. Bekijk dan hier ons volledige jobaanbod.