Bhaalu sluit partnership met telecomondernemer Max Heilbron

Bloovi Redactie
Door Bloovi RedactieInnoveren
Bhaalu sluit partnership met telecomondernemer Max Heilbron

Bhaalu, de nieuwe tv-kijkervaring van Vlaamse start-up Right Brain Interface nv, wordt vanaf vandaag verdeeld door Max Heilbron en zijn overgenomen Photo Hall-winkels. Bhaalu laat de televisiekijker toe om zelf te kiezen waar en wanneer hij of zij televisie kijkt, ook terug in de tijd. Consumenten kunnen de unieke tv-kijkervaring van bhaalu vandaag al proeven in Gent en Leuven.

Samenwerking met Max Heilbron voor 4G LTE

De synergie tussen telecomondernemer Heilbron en bhaalu is duidelijk. Max beschikt via zijn vennootschap b•lite over een 4G LTE licentie. De killer applicatie voor 4G LTE is video-streaming, wat meteen de synergie met bhaalu verklaart. Vandaag kan je al terecht bij de Photo Hall-winkels voor 3G en fixed line internet alsook TV, audio en andere home experience devices.

Via ons pilootproject in de Photo Hall-winkels in Gent en Leuven zullen consumenten nu ook via een uniek home-in-shop concept kunnen kennismaken met de bhaalu-kijkervaring.

De bhaalu-box bestellen kan op de bhaalu-website www.bhaalu.com; de bhaalu-box afhalen kan in een van de Photo Hall-winkels.

Telecom-ondernemer Max Heilbron: ‘Ik hou ervan om markten open te breken en laat dat nu net zijn wat bhaalu doet. 4G LTE is onze troefkaart hierbij. Een vrije telecommarkt heeft 4G LTE net zo goed nodig als bhaalu.’

Bart Van Coppenolle, CEO Right Brain: ‘Dankzij deze pilot met Photo Hall kunnen mensen de bhaalu-ervaring uittesten in ons home-in-shop concept in Leuven en Gent. Zo innoveren we niet alleen TV maar ook het retail distributiemodel: mensen die kopen in onze webshop, kunnen hun bhaalu-box oppikken in één van de Photo Hall-winkels, mét persoonlijke ondersteuning.’

Wordt vervolgd!