Bloovi kent spectaculaire groei. Onze community was nooit groter

Thomas Van den Elzen
Door Thomas Van den Elzen Innoveren
Bloovi kent spectaculaire groei. Onze community was nooit groter

Bedankt aan onze lezers! Dankzij jullie massale bezoeken naar Bloovi.be en jullie talrijke aanwezigheid op onze events zijn we de voorbije maanden flink kunnen groeien! Dat doet ons nog meer geloven in onze missie en doet onze amibitie om jullie nog beter te bedienen op vlak van webtech- en digitaal marketing nieuws alleen maar groeien. Dit is wat er de laatste maanden bij ons gebeurde: 

Aantal Bloovi-bezoekers

Het aantal bezoekers is de afgelopen maanden gestegen tot een hoogtepunt. We noteerden de voorbije 4 maanden steeds opnieuw een record. Voor het eerst telden we tijdens één maand meer dan 100.000 bezoekers op bloovi.be.

Zoals je kan zien in onderstaande grafiek, hebben we om dit punt te bereiken een lange weg afgelegd. Dit betekent echter niet dat we nu gaan stilzitten en niet meer gaan optimaliseren. We zijn we druk in de weer om Bloovi verder uit te bouwen en hebben een aantal nieuwe projecten in petto! 

Klik op de grafiek voor een grotere weergave:

Samen met de stijging in trafiek, zagen we tijdens de afgelopen maanden ook een stijging in mobiele bezoekers. Mobile devices zijn nu goed voor 35% van alle bezoeken. Toch zijn we er nog niet helemaal. In de toekomst zullen we onze website nog meer optimaliseren voor mobiele toestellen. 

Een blik achter de schermen via Instagram

“Wat niet op de website komt” dat is de insteek waarmee wij als Bloovi met Instagram aan de slag gaan. Graag delen we de verhalen die achter Bloovi.be schuil gaan, leuke momenten, meer foto’s rond onze events, “extrasportieve” zaken zoals onze Kubb momenten, deals die we afsluiten, producten die we testen,...

Volg hier Bloovi op Instagram.

2 nieuwe gezichten bij Bloovi

Dankzij de groei die Bloovi doormaakte hebben we 2 nieuwe gezichten in ons team. Dat maakt dat de teller nu op 5 medewerkers staat, naast Marnik, Olivier en Thomas zijn er nu ook: Didier Vindevogel en Pieter De Moor.

Didier Vindevogel - Sales & Account manager

Als Sr. Account Manager heeft Didier het voorrecht mensen duidelijkheid te geven in wat Bloovi voor hun bedrijf kan betekenen. Gaande van onze „geïntegreerde aanpak” om een campagne de digitale wereld in te sturen, tot verder gaande partnerships en samenwerkingen… Elk bedrijf dat de digitale sector wil bereiken, helpt Didier graag die toegang te vinden via Bloovi.

Contacteer hier Didier voor vragen of meer info.

Pieter De Moor - Online Marketeer & Event Manager

Pieter zijn taken bestaan erin om samen met Thomas de website beter en slimmer te maken, de online marketing acties van Bloovi verder uit te bouwen en samen met Olivier de marketing en communicatie van de Bloovi events verder te optimaliseren.

Contacteer hier Pieter voor vragen of meer info.

Ook onze events groeiden sterk. Bekijk hier ons nieuwste opkomende event: Mobile Day.