Bloovi Me : HR bedrijf Opgericht voor de Internetsector

Alexander Maertens
Door Alexander Maertens Persoonlijk groeien
Bloovi Me : HR bedrijf Opgericht voor de Internetsector

De internetbranche in België is al een aantal jaren flink aan het groeien en is zelfs volwassen geworden. Naast de innovatieve ideeën, de technologie, de marketing, de tools, …enz., draait deze branche vooral rond mensen. Bloovi Me is een HR bedrijf voor de Internetsector. Het bedrijf bekijkt de volledige HR-cirkel. Gaande van werving & selectie tot het optimaliseren van het "Human Capital". Zo wil men meewerken aan de groei van Belgische internetondernemingen.

Bloovi Me werd opgericht door twee specialisten die reeds elk hun carriere hebben uitgebouwd. Marnik op vlak van internet en Camille Meert op vlak van HR. De bundeling van deze twee ervaringen creëert een synergie die heeft geleid tot het oprichten van een HR bedrijf voor de internetsector.

"Vanwaar de naam Bloovi Me? Goede vraag. *Bloovi* slaat op de nauwe connectie met de internetbranche (via Bloovi.be), …met de *Me* willen we duidelijk aangeven dat de mens centraal staat. Tenslotte gaat het over human capital. Zowel aan de zijde van de sollicitant, als aan de zijde van de werkgever." - Marnik D'Hoore

Lees het complete persbericht en extra informatie op bloovi.me. De volledig afgewerkte website wordt in de eerste helft van mei online verwacht.

-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be? en we nemen het op in ons Sectornieuws?.

Je kan je nieuws ook tweeten met ?#bloovi?