Bloovi Me organiseert Pop-up Café op 1 juli: vind je droomjob in no-time!

Bloovi Me
Door Bloovi Me Persoonlijk groeien
Bloovi Me organiseert Pop-up Café op 1 juli: vind je droomjob in no-time!

Op 1 juli 2015 zet Bloovi Me de deuren open van 12u ‘s middags tot 22 u ‘s avonds. Iedereen die een carrière in de digitale sector wil uitbouwen of op zoek is naar een nieuwe uitdaging is welkom. Zowel bedienden als freelancers. Tijdens het Pop-up Café zullen de consultants van Bloovi Me gratis carrière advies geven en nemen ze jouw carrière onder de loep. Het doel? Jouw loopbaan een flinke boost geven!

Waarom een Pop-up café?

De consultants van Bloovi Me merken dat het niet altijd evident is voor mensen om zich 1 à 1,5 uur vrij te maken voor een diepte-interview. Sommige mensen zitten met vragen, maar willen daarvoor niet perse actief solliciteren. Voor 1 dag bouwt Bloovi Me haar kantoor om tot een pop-up café om die drempel te verlagen.

Om jou te helpen om die stap te zetten en je te informeren over de mogelijkheden, nodigt het HR-bureau jou uit voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens een persoonlijk gesprek met Sarah, Sofie of Pieter krijg je een antwoord op specifieke vragen rond jouw loopbaan in de digitale sector. Dat alles in een informele maar toch confidentiële sfeer, met een hapje en een drankje. Wil je een praatje slaan met een collega digitale expert? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Op welke vragen kan je een antwoord verwachten?

  • Welke jobs passen bij mijn ervaring / studies?
  • Ik wil als freelancer starten. Wat zijn mijn opties?
  • Is mijn loon marktconform?
  • Ik wil een bepaalde stap zetten in mijn carrière. Is dat haalbaar met mijn huidige ervaring? Welke bijscholing kan ik best volgen?
  • Welke vacatures zijn er beschikbaar in mijn regio?
  • Welk takenpakket heeft een traffic marketeer of webdesigner of eCommerce Manager, …
  • ...

Hoe gaan we concreet te werk?

Op 1 juli stellen we 3 consultants continu ter beschikking. We weten graag op voorhand wanneer je wenst langs te komen, zodat we voor jou de nodige tijd kunnen vrijmaken.

Inschrijven kan via deze pagina. Het enige wat je hoeft te doen, is aangeven welk uur je zou langskomen. Daarna sturen we jou een bevestiging met alle nodige informatie. Kandidaten zijn welkom in het kantoor van Bloovi Me op Kortrijksesteenweg 88 in Sint-Martens-Lathem.

De registratie voor het pop-up café is gesloten.
Wens je toch een afspraak? Neem dan contact op met
camille@bloovi.me.

Het café personeel

 

Sofie & Sarah - samen 6,5 jaar ervaring in recruiting Digital experts die in loondienst willen werken, kunnen bij hun terecht voor begeleiding in hun carrièregroei.
 

Pieter - 6,5 jaar ervaring in Werving & Selectie
Freelancers & Consultants kunnen bij hem terecht voor interessante opdrachten

 

Camille - 9 jaar ervaring in Digital Marketing en Werving & Selectie. Uitbaatser van dienst, kan je bij haar terecht met om het even welke vraag of verhaal.

 

 

 

Bron foto: Shutterstock