Brussels Airlines heeft het agentschap blue2purple gekozen als nieuwe partner voor het beheer van zijn Google AdWords campagnes.

Adwords

Blue2purple zal zorgen voor het beheer en de optimalisatie van het AdWords budget van de luchtvaartmaatschappij. Binnen het team zijn het Laurence Baeten (operationeel) en Emilie Huybrechs (strategie) die zich met deze internationale campagne zullen bezig houden. Zij hebben reeds veel ervaring in de e-commerce cel. De campagne zal dan ook slechts één doel hebben: de ROI verhogen per segment in functie van vluchten, landen en profielen van de reizigers.

"In de reissector zijn de zoekmachines een strategisch kanaal geworden voor het verwerven van nieuwe klanten", legt Stijn Martens, Online Marketing Manager bij Brussels Airlines, uit. "Wij willen dus kunnen steunen op een stevige en betrouwbare partner waarmee we het budget dat wij in de 'search' investeren maximaal kunnen laten renderen. Het agentschap blue2purple leek ons de beste keuze om onze strategische doeleinden te bereiken".