BTD Conference 2015 legt 4 dagen lang de focus op testing en development

Thaella Van Den Rijse
Door Thaella Van Den Rijse Innoveren
BTD Conference 2015 legt 4 dagen lang de focus op testing en development

De BTD Conference, vroeger Belgium Testing Days, organiseert voor de zesde keer een conferentie voor testers en developers. Dit jaar gaat de conferentie door van 18 mei tot 21 mei, in Brussel. Met dit jaar een nieuwigheid belooft het een leerrijk, maar vooral inspiratievol event te worden. Het zijn de laatste dagen waarop jij je kan inschrijven, ditmaal met een korting van 50 procent!

BTD erkent de tester en/of developer in jou

BTD erkent de tester, de developer binnen een organisatie. Vaak worden deze rollen vergeten omdat ze zich op de achtergrond afspelen, maar ze zijn daarom niet minder belangrijk. Sterker nog! Wil je een goede website, geloofwaardigheid creëren en een relatie opbouwen met je klanten? Hecht dan veel belang aan de mening van de testers & developers in je team. 

Volgens Ard Kramer is je skills als tester verbeteren, elke dag nodig. Er zijn telkens nieuwe noden aanwezig en opportuniteiten zoals de shift naar scrum development. Kramer vindt ook dat testers en developers meer credit verdienen vanuit bedrijven. Zij vormen immers de drijvende kracht achter een goede functionerende website. Zonder hun waren er geen websites, webshops en andere kanalen waarop je als bedrijf jezelf kan voorstellen.

Het belang van Test Managers

Ard Kramer werkt zelf als Test Manager in een Nederlands verzekeringsbedrijf. Hij ziet dat de laatste jaren de focus verschoven is van test development naar mental coaching van de testers. Een job die hij graag uitoefent. Maar waarvan hij ook weet dat een Test Manager niet zonder zijn team van testers en developers kan.

Wil je je dus even waardevol blijven voelen binnen jouw bedrijf, dan is BTD Conference 2015 zeker een aanrader. De focus ligt die dag op jou als tester/developer. Je krijgt nieuwe inzichten, bent op de hoogte van de laatste nieuwe trends en uiteraard zal jouw talent in de kijker gezet worden tijdens de Testing Cup

Mis deze bijzondere conferentie niet en schrijf je nu in! Wil je genieten van de 50% korting, gebruik dan de code jfiFusQodkHlYh50.

Bekijk het volledige programma