Cloudgaming-dienst OnLive gelanceerd in België

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Cloudgaming-dienst OnLive gelanceerd in België

De cloudgamingdienst OnLive is vanaf deze week beschikbaar in België en Luxemburg. De dienst laat gamers toe om via de cloud games te spelen via vrijwel alle schermen. Zo kan je vanaf je tablet, mac, pc of tv connecteren met de dienst en de laatste games spelen. OnLive biedt naar eigen zeggen een console-ervaring aan - maar dan zonder je hoeft te investeren in een spelcomputer, je speelt immers via het internet. 

OnLive

OnLive beschikt over honderden bekende games te spelen die vrijwel op ieder apparaat met een internetverbinding te spelen zijn. TV’s met Android, Windows- en Mac-computers en tablets en smartphones die op Android draaien. Op OnLive vind je actie- en avonturenspellen, first person shooters, strategische games, simulators, MMO’s, race- en sporttitels,.. 

Abonnementen

Gamers in de Benelux kunnen zich nu aanmelden voor verschillende OnLive-abonnementen. Het OnLive PlayPack-abonnement van € 7,95 per maand omvat een bibliotheek van ruim 250 games die overall kunnen worden gespeeld, op vrijwel ieder apparaat met internet. 

Het nieuwe CloudLift-abonnement kost € 5.95 per maand en maakt het mogelijk om de nieuwste pc-games en MMO-toptitels op een groot aantal apparaten te spelen, rechtstreeks vanaf de krachtige OnLive-servers, dus zonder download. OnLive Games Bundle is een combinatie van beide, tegen een gereduceerd tarief van € 9,95 per maand.

Je kan de dienst ook 7 dagen gratis uitproberen. 

Meer info: games.onlive.com