Common Companies, de organisatie achter creatieve en innovatieve ondernemingen als Appstrakt en Appmiral, investeert in tablebooker. Tablebooker is een handige en supersnelle online reservatietool voor restaurants en hun klanten. Je ziet meteen welke restaurants nog een tafel hebben, reserveert in realtime en krijgt onmiddellijk bevestiging van je reservatie. Zonder telefoontjes, zonder e-mails, zonder wachten.

Reservaties beheren met tablemanager

Tablebooker wil enerzijds het leven van de Belgische foodie, maar anderzijds ook van de Belgische restaurateur vergemakkelijken. Daarom riepen de heren van tablebooker allereerst ‘tablemanager’ in het leven: een tool voor de restauranthouder om alle reservaties 24/7 te beheren en zijn restaurant elke dag weer optimaal, en vooral automatisch, in te delen. Zo kan de restauranthouder zich terug volledig concentreren op een uitstekende service en een vernieuwend menu, zonder een constant rinkelende telefoon of een uitpuilende mailbox.

Tafel reserveren via tablebooker.be 

Voor de restaurantbezoeker is er de handige website tablebooker.be.  Je kan er heel eenvoudig op locatie of restaurantnaam zoeken en krijgt onmiddellijk te zien of er nog een tafel voor jou en je gezelschap beschikbaar is. Met één druk op de knop reserveer je en je krijgt onmiddellijk je bevestiging. Op dit moment kan je al terecht bij meer dan vijftig hoogstaande adressen, vooral in het Antwerpse en het Leuvense. Bovendien staan er nog een 50-tal nieuwe adressen te popelen om online te komen.

 

 

Jurgen Lijcops van The Glorious -de rijzende ster volgens de kenners van Gault Millau- is alvast enthousiast:

“Ik vind tablebooker een geweldig product. Het spaart me enorm veel tijd uit, mijn klanten zijn enthousiast over de automatische bevestiging via mail en SMS en er reserveren elke maand meer mensen via de website!”

App komt binnenkort

Heel binnenkort komt er ook een tablebooker app. Zit je dus te terrassen en krijg je een knagend hongertje? Check dan snel live welke restaurants in je buurt nog een tafel hebben en voor je het weet is het de jouwe.

Tom Vroemans, Managing Director van Common Companies gelooft sterk in het hele project en in de competenties van het tablebooker team:

"Common Companies neemt een minderheidsparticipatie in tablebooker, en zorgt ervoor dat het team zich volledig kan focussen op de verovering van heel België, vanuit Antwerpen. Common zorgt daarbij concreet voor extra kapitaal, technologisch advies, strategische ondersteuning en huisvesting."