Communicatiebureau Commefort lanceert vernieuwde website

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Communicatiebureau Commefort lanceert vernieuwde website

Commefort staat voor 'Sterk in communicatie & media'. Het bureau uit Beveren-Waas laat vandaag zijn nieuwe website los het op grote publiek. 'Dit is het resultaat van een intensieve interne samenwerking', vertelt zaakvoerder Pieter Van Leugenhagen. Het design werd tot vijf keer toe aangepast. Het moest gewoon kloppen.

Getuigenissen

Om hun boodschap duidelijk te maken en hun ambitie kracht bij te zetten, hebben ze bij commefort de hulp van hun klanten ingeroepen. Op de homepage pakken ze uit met enkele straffe klantentestimonials. In een zin wordt omschreven waarom de klant voor commefort kiest. Deze getuigenissen moeten potentiële klanten in beweging zetten.

Skybox

Het jonge communicatiebureau uit Beveren is volwassen geworden en dat merken we aan de namen in hun portfolio. Naast kleppers als ISS, Scania en Carlsberg vinden we bv. ook mediaconcern Thinkmedia terug. Ook de unieke werkplek wordt zorgvuldig onder de aandacht gebracht. Ze hebben namelijk hun intrek genomen in de skyboxen van het Freethielstadion van voetbalclub Waasland-Beveren. De eerste klasse club is dan ook een belangrijke klant voor commefort.

De ambitie wordt niet onder stoelen of banken gestoken. Dat is te merken aan de 'careers' pagina. Benieuwd of we binnenkort nog meer mogen verwachten van commefort.