Coolblue, één van de grootste online retailers van de Benelux, opent vandaag een nieuwe webshop: Tennisracketstore.be. Met de lancering van deze nieuwe productcategorie betreedt Coolblue de sportmarkt. De opening van deze webshop past binnen de strategie van Coolblue om zich te specialiseren in steeds meer productcategorieën. Zo betrad Coolblue enkele weken terug ook het witgoedsegment en het outdoorsegment.

100 km aan tennissnaren

Consumenten kunnen bij Tennisracketstore.be kiezen uit zo’n 250 verschillende tennisrackets en honderden bijbehorende accessoires. Het assortiment accessoires is zeer breed; van 35 soorten grips tot 89 verschillende tennistassen. In het magazijn van Coolblue in Tilburg (NL) staat zelfs ongeveer 100 km aan tennissnaren te wachten op nieuwe eigenaren.

Experts helpen bij juiste keuze racket

Met Tennisracketstore.be biedt Coolblue keuze uit alle topmerken; zoals Wilson, Babolat, Head, Prince, Yonex en Dunlop.

Werner Bruyns, Manager van Coolblue België “Het ene racket is het andere racket niet. Iedereen kan bij ons terecht voor een passend racket, van beginners tot professionele spelers. Het speelniveau, de verhouding tussen power en controle en de snelheid van de swing zijn bepalende factoren bij de keuze voor het juiste tennisracket. Onze productspecialisten helpen je graag zeven dagen per week via telefoon, e-mail, Twitter of Facebook bij deze keuze.”

Snelle levering

Net als bij de andere Coolblue webshops geldt: voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Is dat nog niet snel genoeg? Dan is er Coolblue VandaagNog®, waarbij bestellingen voor 15 uur tegen bijbetaling nog dezelfde avond worden geleverd.