Op zondag 27 oktober vertrekt één van de vijf Europese "Startup Bussen" in Amsterdam voor een eerste etappe richting Antwerpen. Het begin van een ondernemend avontuur waarin 30 jonge mensen met zin in ondernemen op 4 dagen nieuwe bedrijven zullen bedenken, selecteren en bouwen. Gedurende deze bruisende onderneming zullen de aspirant entrepreneurs de ervaring opdoen waar je normaal een jaar voor nodig hebt. Op 30 oktober verdedigen ze hun onderneming op het "Pioneers Festival" in Wenen.

Win-Win

Cronos groeit als innovatief dienstenbedrijf reeds jaren op basis van ondernemerschap en gelooft in de kracht van entrepreneurship met een win-win insteek. Vanuit die gedachte deelt Cronos graag haar ervaring met de nieuwste generatie ondernemers en ondersteunt ze de Nederlands-Belgische startup bus.

Cronos Groep

Op zondag 27 oktober maakt de bus een tussenstop in de Singel in Antwerpen waar "THINK with people" - een initiatief van de Cronos groep - de ondernemers zal ontvangen en coachen in het uitkristaliseren van hun ideeën. Zo krijgen ze onder andere een workshop van "The Security Factory" die hen de basis van veiligheid in technologie zal bijbrengen.

Meer informatie:

europe.startupbus.com
cronos.be
thinkwithpeople.be
thesecurityfactory.be