Sinds de start van de Cronos groep is innovatief ondernemerschap een constante geweest. Kennis en kennisoverdracht zijn hierbij heel belangrijk. De Cronos groep staat als geen ander gekend voor het investeren in innovatieve technologieën. In het tijdperk van digitale transformatie en de evolutie naar een 'mobile-first world' is de Cronos groep ervan overtuigd dat de stap naar digitale leeromgevingen imperatief is.

Learning Solutions

Daarom heeft de Cronos groep besloten om krachten te bundelen en alle competenties rond learning solutions samen te brengen. Hierdoor ontstaat een cluster van activiteiten met een service offering gaande van blended learning tot serious gaming met een geconsolideerde omzet van 2,5 miljoen € en telt als klant o.a. AB Inbev, Vanerum, Van In uitgeverij, Karel De Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen en Nike.

Edutablet

In zijn streven naar innovatie in de educatieve omgeving heeft de Cronos groep samen met iMinds en IWT ook zijn schouders gezet onder het Edutablet project, een onderzoeksproject waarbij demonstrators en een roadmap ontwikkeld worden voor het tablet gebruik in het onderwijs.

Future Classroom Lab

Op een Europees niveau is De Cronos groep partner van het Future Cassroom Lab, een initiatief van het European Schoolnet. Hier kan men kennismaken met de meest innovatieve technologieën en media voor het gebruik in klaslokalen.