Op vrijdag 7 juni organiseert Crossroad Consulting een Masterclass ‘Service Design’ in Mechelen. Marc Stickdorn, expert en co-auteur van het boek “This is Service Design Thinking” en Jürgen Tanghe, mede-oprichter van Kite en pionier Service Design in België leggen u tijdens deze workshop uit hoe u de processen en methodes van ‘Service Design’ kan implementeren in uw organisatie.

 

Service Design
Het designproces, zijn methodes en vaardigheden worden steeds meer toegepast op diensten voor een betere klantenervaring en klantentrouw. Op een holistische manier innoveren (nieuwe diensten ontwikkelen) of bestaande diensten verbeteren waarbij de focus ligt op de eindgebruiker, dat is Service Design.

Marc Stickdorn legt in deze video uit wat Service Design is:

This is Service Design Thinking - Book Trailer / Explanimation from Captain Motion on Vimeo.

Voor wie is deze Masterclass?

Managers en professionals verantwoordelijk voor klantervaring en innovatie kunnen zich inschrijven voor deze interactieve workshop van Crossroad Consulting met Marc Stickdorn waar de waarde van Service Design voor uw eindklant zal aangetoond worden.

Praktisch

  • Datum: vrijdag 7 juni 2013 van 9 tot 17 uur
  • Locatie: Crossroad Consulting Schaliënhoevedreef 20/H 2800 Mechelen
  • Prijs: 575 euro
  • Sprekers: Marc Stickdorn, co-auteur van “This is Service Design Thinking”, en internationaal Service Design Expert.  Marc is lector bij MCI in Innsbruck en co-founder van Smaply. Jürgen Tanghe is co-founder van Kite en een Service Design pionier in België. Hij is gefascineerd door het menselijk gedrag en de synergetische relatie tussen “Business & Design”.
  • Meer info op:  www.crossroad.be of www.kiteconsultants.eu