PleezMee is een nieuwe Belgische lifestyle app voor iOS die ervoor zorgt dat je nooit meer zonder geschenkideeën zit én waarmee je je eigen wishlist kan samenstellen. Op die manier willen de makers van de app ervoor zorgen dat je alleen maar cadeautjes krijgt die je écht wil.

Cadeautips delen met familie & vrienden

Ook al gevloekt omdat je zonder inspiratie naar een feestje moest en maar weer eens met de voorspelbare fles wijn voor de deur stond? Of omdat je jezelf wilde trakteren op die prachtige schoenen, maar niet meer wist in welke winkel je ze gezien had? PleezMee - een start-up die deel uitmaakt van de Brusselse hub van accelerator Start it @KBC - wil daar nu komaf mee maken. Via de app kan je leuke cadeautips bewaren, organiseren en makkelijk delen met vrienden en familie. Zo heb je altijd cadeau-ideetjes bij de hand om jezelf en anderen te verwennen en inspireren. 

Reminders voor verjaardagen

Je organiseert je wishlist met foto’s, geografische locatie, webpagina's of persoonlijke notities. De reminder functie helpt je om verjaardagen en belangrijke data niet te vergeten. Je kunt kiezen welke vrienden welke lijstjes zien én die lijstjes delen via je social media kanalen. Vanessa Davin, founder van PleezMee, startte met het platform vanuit een eigen frustratie: “Ik miste een manier om mijn shopping wishlist op een handige manier bij te houden. Met onze app kan je al wat je inspireert en alle mooie dingen die je ontdekt samenbrengen op één plek. Niet alleen gemakkelijk voor jezelf, maar ook prima om iedereen die je nauw aan het hart ligt te verrassen met het perfecte cadeautje." 

Misschien iets voor kerst? ;) Meer info op pleezme.com