E-mailservicebedrijf EmailGarage en softwareontwikkelaar DBFACT zijn een verregaande samenwerking overeengekomen. Beide partners stellen hun platform voor elkaar open, waardoor rechtstreekse datakoppeling mogelijk wordt. Zo kunnen DBFACT-gebruikers vanaf nu o.a. hun klantengegevens rechtstreeks omzetten in e-mailcampagnes.

 

 

Waardevolle link

"Als het op efficiënt gebruik van data aankomt, schieten veel ondernemingen te kort.", zegt Tim Karpisek van EmailGarage. "Automatisering leeft wel, maar de praktische uitvoering ervan blijft erg vaak een struikelblok." Daarom willen beide bedrijven met deze samenwerking de waardevolle link leggen tussen de bestaande data waarover ondernemingen beschikken en hun e-marketingprogramma.

Verzendklare e-mails

Gegevens die ondernemingen verzamelen via de DBFACT-software, bevatten vaak informatie die interessant is voor marketeers: aankoopgeschiedenis, persoonsgegevens, productcategorieën,… Nu kunnen DBFACT-gebruikers met behulp van deze gegevens eenvoudig doelgroepen bepalen en doorsturen naar EmailGarage. Via een directe link naar het platform moeten zij dan enkel nog de inhoud bepalen alvorens hun gerichte e-mailcampagne snel en efficiënt te kunnen versturen. Bovendien kunnen zij ook gebruik maken van alle andere functionaliteiten van EmailGarage: design, rapportage, profielverrijking,…

Meteen aan de slag

Elke DBFACT-gebruiker kan meteen en volledig gratis met EmailGarage aan de slag. De feature om data te selecteren, op te halen en door te sturen is bovendien volledig verwerkt in de interface. "Dit sluit nauw aan bij de idee van Single Point of Entry. Dit is het principe waarbij zo veel mogelijk informatie in één database verzameld wordt en waarmee alle administratieve taken vervuld worden. En daar hoort het gebruik van e-mailadressen voor e-mailmarketing zeker bij", verduidelijkt Alex Dossche, managing partner bij DBFACT.

 

Contact:

Tim Karpisek, tkarpisek@emailgarage.com, +32 497 60 15 93
Alex Dossche, alex@tml.be, +32 475 25 52 70



-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar ?redactie@bloovi.be? en we nemen het op in ons Sectornieuws?.

Je kan je nieuws ook tweeten met ?#bloovi?