Apple's Keynote samengevat in video van 7 minuten:

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Apple's Keynote samengevat in video van 7 minuten:

Met alle duivelgekte op het EK Voetbal zou je bijna vergeten dat Apple gisteren nieuwe versies heeft geïntroduceerd van iOS, watchOS, tvOS én macOS. De bijna 2 uur durende keynote was een aaneenschakeling van nieuwe features, updates en verbeteringen. De updates volgden elkaar in een razend tempo op. Apple-blog MacRumors vatte alle aankondigingen samen in één video van 7 minuten. Hieronder kan je hem bekijken: 

De grootste update voor iOS ooit

De nieuwste telg van iOS kwam uitvoerig aan bod. Er werden maar liefst 10 nieuwe features voorgesteld. Volgens Apple is deze update de grootste update ooit voor iOS, met flinke updates voor Messages, Apple Music en Siri. 

Ondanks dat slechts een select aantal features de revue konden passeren heeft Apple er toch twee uur voor nodig gehad om de meest opvallende veranderingen aan te kondigen.

Alle aankondigingen samengevat in video van 7 minuten:

In onderstaande video heeft MacRumors alle aankondigingen samengevat in één handig overzicht:

De nieuwe versies van iOS, tvOS, macOS én watchOS worden voor het grote publiek pas beschikbaar in de herfst. Vanaf de zomer kunnen geïnteresseerden een publieke beta installeren. Developers kunnen vandaag al de nieuwe software installeren op hun Apple-toestellen. Inschrijven op de beta-programma's kan via beta.apple.com

bron: MacRumors