Is E-Commerce jouw ding? Bekijk dan zeker deze jobs:

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie E-commerce
Is E-Commerce jouw ding? Bekijk dan zeker deze jobs:

Dat de Belgische e-commersector het goed doet, is al een tijdje geweten. Onlangs nog schreven we een artikel over hoe de Belgische e-commersector een van de snelst groeiende is in de wereld. Een hele prestatie! Maar er is nog werk aan de winkel. Deze Belgische e-commerce bedrijven zoeken versterking. Wie weet, is een van deze jobs geknipt voor jou! Check them out: 

Is het zelf jouw ambitie om in deze snel evoluerende sector te werken? Dan lees je beter verder, want we hebben een aantal jobs voor jou opgelijst:

E-commerce jobs in de retailsector

Bloovi Me is naar een aantal e-commerce talenten op zoek voor een Belgisch bedrijf in de retailsector, gelegen in Gent:

Werken op internationaal niveau

  • Werk je liever in een e-commerce omgeving op internationaal niveau? Dan zal deze vacature meer iets voor jou zijn. Het gaat om een bedrijf in Sint-Niklaas dat zich in de sector van multichannel verkoop bevindt. Je zal werken als Junior Traffic Marketeer.

Bekende bedrijven van eigen bodem

  • Van Marcke hoopt dan weer een Web Commerce Developer te vinden. Je vormt binnen de uitbouw van hun e-commerce activiteiten de spilfiguur, die mee het resultaat van het bedrijf bepaalt.
  • Tot slot is ook Outspot in Sint-Martens-Latem op zoek naar een e-marketing specialistJe kunt out-of-the-box denken en bent ook nog eens een echte hunter? Dan zal een job bij Outspot jou zeker niet vervelen!

Werk je toch liever in een andere sector? Bekijk dan hier ons volledig aanbod.

Bron afbeelding: Shutterstock