Standaard Uitgeverij en Little Miss Robot kondigen trots het nieuwe digitale album van De Kiekeboes aan! Nummer 132, Alle Eendjes, is vanaf vandaag beschikbaar voor iPhone en iPad!

De applicatie

De app biedt niet alleen de mogelijkheid om de strip te lezen, je kan hem ook als ‘filmstrip' bekijken en beleven. Er werd een soundtrack gecomponeerd waarin niemand minder dan de familie Cleymans de hoofdrollen voor haar rekening nam. De beleving werd versterkt aan de hand van animatie en video, en er zitten ook een aantal leuke en ongeziene features in de leesmodus. Bovendien kan de lezer ook enkele ‘extraatjes' ontdekken die zeker de moeite waard zijn! Zo kan je bijvoorbeeld Fanny enorm kwaad maken als je wilt, al zal je zelf moeten ontdekken hoe!

De applicatie is vanaf vandaag beschikbaar in de App Store en bedraagt €4,99 voor iPad en €3,99 voor iPhone. Alle informative is beschikbaar op www.dekiekeboes.be/alle-eendjes

Digitaal en creatief uitgeven

Standaard Uitgeverij bevestigd met deze applicatie haar vertrouwen in Little Miss Robot als creatieve partner in de digitale stappen die worden gezet. Samen bouwen ze verder aan hun succesverhaal nadat reeds eind December 2010 een internationaal bekroonde applicatie voor Suske en Wiske werd gelanceerd in de Benelux.

-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be en we nemen het op in ons Sectornieuws.

Je kan je nieuws ook tweeten met #bloovi