De kwaliteit van je software verbeteren? Kom dan zeker naar BTD!

Thaella Van Den Rijse
Door Thaella Van Den Rijse Innoveren
De kwaliteit van je software verbeteren? Kom dan zeker naar BTD!

De BTD Conference,vroeger Belgium Testing Days, organiseert voor de zesde keer een conferentie voor business, testers en developers. Dit jaar gaat de conferentie door van 18 mei tot 21 mei, in Brussel. Met dit jaar een nieuwigheid belooft het een leerrijk, maar vooral inspiratievol event te worden.

Wat is BTD?

BTD is een vierdaagse "software quality" conferentie met dit jaar drie belangrijke pijlers die in elk aspect terugkomen : business, testing en development. BTD is niet zomaar een conferentie. De focus ligt hier niet op passief leren, maar actief participeren. Dat wil zeggen dat de sprekers niet louter hun ervaringen delen, maar jou actief laten deelnemen tijdens de speeches.

Om te kunnen deelnemen aan de conferentie, ben je niet verplicht om de volle vier dagen te komen. Wanneer je vier dagen komt, heb je natuurlijk de hele belevenis van de conferentie (plus een extra 5e dag), maar wie ervoor kiest om 1 of enkele dagen te komen, zal zeker ook zijn gading vinden. De prijzen variëren van €625 voor een dag, tot €2255 voor vier dagen.

Speciaal dit jaar is de Testing Cup. De hele doe-ervaring wordt dus volledig doorgetrokken. Tijdens de Testing Cup kan jij je testing talent laten zien terwijl je gecoached wordt door experten. Onder het motto “learn by doing” krijg je "on the field" de meest recente inzichten en tricks over testing.

Wat zal je leren?

Er zijn drie hoofddoelen die BTD wil bereiken. Wanneer je terugkomt van een leerrijke vierdaagse, wil BTD vooral dat je hebt geleerd hoe je de error rate kunt verlagen en op welke manier je kostenefficiënt kan werken. Als laatste, maar zeker niet minst belangrijke heeft BTD tot doel dat je als developer een snellere en efficiëntere dienst kan leveren aan consumenten en organisaties.

Om die doelen te bereiken, komen volgende algemene aspecten aan bod :

  • Kwaliteit van de software verbeteren
  • Prestatietesten verbeteren
  • Security leaks dichten
  • Werken met een diversiteit van teams

Deze algemene aspecten komen terug in volgende topics: development, performance, team management, agile, automation, robotics, enz.

Waarom kom je best naar BTD?

Tijdens de conferentie toon je niet alleen jouw eigen talent, maar leer je ook van de grote talenten hoe zij ervaring hebben opgebouwd. Je krijgt tevens inzichten in hun expertise en kunt werken met de beste op vlak van development.

Personen zoals Ray Arell, Cornelia Davis, Peter Van De Voorde, Jan Jaap Cannegieter, … geven tips en tricks en weten als geen ander boeiend te vertellen over development.

Denk je dat BTD een meerwaarde biedt voor jou, schrijf je dan zeker in.

Bron foto : Shutterstock