De Persgroep biedt adverteerders sinds kort een krachtig nieuw product aan: PNU Performix. De technologie achter dit advertentieplatform is volledig ontwikkeld en ondersteund door Adhese.

PNU Performix laat adverteerders toe om hun producten en diensten aan te prijzen via tekst-ads. Korte stukjes wervende tekst, vaak vergezeld van een foto, die tussen de content van sites worden geplaatst. De Persgroep maakt hierbij gebruik van Performance Stacks, technologie ontwikkeld door Adhese.

Snelle opstart en integratie

Performance Stacks biedt heel wat voordelen voor uitgevers. Een snelle opstart en integratie, bijvoorbeeld: na amper twee maanden bereikt De Persgroep via Performance Stacks zeven op de tien Belgische surfers.

Bert Marievoet, commercieel directeur bij De Persgroep Advertising: 
"Twee maanden na de opstart scoort PNU Performix sterk op de advertentiemarkt. Adverteerders hebben ondertussen de smaak te pakken gekregen om onze premium nieuwssites in te schakelen om hun performance objectieven te bereiken. Een duidelijke boodschap gecombineerd met een groot bereik maakt deze formule dan ook erg aantrekkelijk. De technologie van Adhese zorgt er bovendien voor dat we snel kunnen bijsturen en optimaliseren, zodat elke campagne maximaal oplevert".

Performance Stacks is eenvoudig en makkelijk te gebruiken, en bovendien erg flexibel. Zowel qua implementatie, technologie en look and feel kan het pakket volledig aangepast worden aan de wensen en strategie van de klant.

Automatische optimalisatie en retargeting 

Performance Stacks optimaliseert de getoonde advertenties automatisch, door retargeting op basis van context en socio-demografische gegevens. Uitgebreide rapportage laat toe om manueel bij te sturen indien nodig. Ook koppelingen met marketplaces en real time bidding systemen zijn perfect mogelijk. Performance Stacks zorgt bij dergelijke koppelingen voor een optimale bescherming van de data en gebruikersgegevens van zowel uitgever als adverteerder.

Wie is Adhese?

Adhese is een Gents softwarebedrijf dat zich nu bijna tien jaar toelegt op ad serving en data analytics. Adhese heeft zowat alle grote Belgische uitgevers, waaronder Corelio, Roularta en Pebblemedia, als klant en breekt ook stilaan door in het buitenland.