De Standaard herschikt vandaag zijn mobiele aanbod en breidt het meteen ook verder uit. Zo pakt DS Mobile uit met enkele nieuwe applicaties. Mobiele lezers kunnen zich vanaf nu ook abonneren op nieuwsalerts. Daarnaast zijn ook de digitale edities voor smartphones vernieuwd.

De voorbije jaren eisten de smartphones uitdrukkelijk hun plaats op in het medialandschap. Steeds meer lezers gebruiken hun mobiele telefoon om op het internet te surfen.  De Standaard lanceerde in 2009  al een eerste mobiele site en lanceerde nadien ook specifieke applicaties voor iPhone en Androidtoestellen.  De applicaties boden de gebruiker zowel een digitale weergave van de papieren krant als nieuwsupdates aan.

DS Mobile: de mobiele nieuwssite voor alle smartphones.

Met DS Mobile kan elke smartphonegebruiker via m.standaard.be snel de belangrijkste nieuwsfeiten van de dag terugvinden.  Gebruikers van een iPhone of een Androidsmartphone raden we echter aan de nieuwe app van DS Mobile te downloaden. Via deze apps hebben ze een betere gebruikservaring en kunnen ze zich inschrijven op de nieuwsalerts die De Standaard bij belangrijk nieuws uitstuurt.

Download de App voor iPhone en Android.

Digitale edities: lees de krant op uw smartphone

Naast DS Mobile biedt De Standaard ook de digitale editie van de krant op smartphone aan. Zowel voor iPhone- als Androidgebruikers is een vernieuwde app beschikbaar met alle artikels van de krant. De app is gratis, maar de voor de digitale editie moet worden betaald. Net als bij de digitale editie op iPad is de toegang bij een gewoon krantenabonnement inbegrepen.

Meer info op www.standaard.be/mobile

Download op iPhone of op Android.

-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be? en we nemen het op in ons Sectornieuws?.

Je kan je nieuws ook tweeten met ?#bloovi?