De vos is terug in Vlaanderen, nu ook op het web!

Alexander Maertens
Door Alexander Maertens Innoveren
De vos is terug in Vlaanderen, nu ook op het web!

Foxx.be zit in een nieuw kleedje en is volledig hernieuwd qua zoektechnologie. De ambitie is om zo te groeien van de huidige 3,000 naar 15,000 unieke bezoekers per dag, het aantal bedrijfsfiches willen we uitbreiden van het huidige 25.000 naar 100.000!

Wat is Foxx.be?

Foxx.be is een gratis bedrijvengids, maar dan wel eentje die enkel digitaal bestaat. Waar collega's nog heel sterk afhankelijk zijn van hun papieren verleden wil Foxx.be met een low cost structuur een alternatief bieden met een volledig gratis bedrijfsfiche. De bedrijfsfiches zijn dan heel compleet (met openingsuren, vacatures (vanaf versie 2.1), nieuws,...), maar toch steeds vrij strak zonder allerlei toeters en bellen. Is hetniet interessant voor de bezoeker? Dan komt het niet op Foxx.be.

Waarom Foxx.be?

Een bedrijvengids werkt heel goed op het internet. Het internet is op de eerste plaats bedoeld om informatiete verspreiden en dat is nu net wat een bedrijvengids doet. Helaas wordt deze markt voor een groot stuk bepaald door spelers die vanuit een 'papieren verleden' komen en aan de andere kant ook bedrijven die niet altijd even transparant zijn. Foxx.be wil tonen dat het ook anders kan als handige informatiebron voor consumenten EN een ideale marketingtool voor ondernemers!

Wat is er nieuw?

Wat opvalt op de nieuwe versie is uiteraard het nieuwe logo waarmee we een professionalisme mee willen uitstralen maar ook het speelse van de uitdager/underdog. Misschien minder opvallend, maar veel ingrijpender, is de nieuwe zoektechnologie die er voor zorgt dat de gebruiker in geen tijd nuttige resultaten krijgt! Voor de mobiele surfers is er een gestripte versie die razendsnel de resultaten uit de regio toont.

Partnerships

Groeien op het internet doe je samen met partners. Vandaar dat we actief op zoek zijn naar bedrijven die partnerships willen afsluiten. Webdesigners die een bedrijfsfiche aanmaken voor hun professionele klanten (extra service!) krijgen van ons een mooie vermelding op Foxx.be, een win-winsituatie. We willen de komende weken ook een actieve politiek voeren naar organisaties en federaties om hen te overtuigen van het nut van gratis bedrijfsfiches op Foxx.be!

-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar ?redactie@bloovi.be? en we nemen het op in ons Sectornieuws?.

Je kan je nieuws ook tweeten met ?#bloovi?