Bij Deezer is het credo: het onbeperkt beluisteren van muziek, altijd en overal, maar Deezer is ook fan van livemuziek. Dus hebben ze de handen in elkaar geslagen met Foursquare om de miljoenen onder jullie die hun favoriete bands dolgraag live aan het werk zien, exclusieve extraatjes en beloningen te bieden.

Hoe kan Foursquare helpen?

Foursquare is een schitterende manier om op de hoogte te blijven van je favoriete artiesten, je aanwezigheid op concerten te delen met vrienden en zelfs te zien welke optredens in de buurt je zeker niet mag missen. Als je vanaf 1 juli minstens zeven keer incheckt op Foursquare in gelijk welke muziektempel maak je kans op drie maanden Deezer Premium+, met onbeperkte toegang tot meer dan 25 miljoen nummers.

Dit is Foursquares grootste troef voor muziekliefhebbers overal ter wereld: of je nu houdt van hiphop, klassiek of indie, je beloningen liggen voor het grijpen wanneer je incheckt in meer dan 15.000 concertzalen in vijftien landen, waarvan tien Belgische: AB, Botanique, Antwerps Sportpaleis + Lotto Arena, Vorst Nationaal, Paleis/Paleis12, Vooruit, Ethias Arena, Depot en Trix.

Like de Deezer-pagina (http://foursquare.com/deezer) op Foursquare en zorg ervoor dat je kaartjes te pakken krijgt voor het volgende concert van je favoriete band!