Met deze gratis tool maak je in no-time een fantastisch CV

Bloovi Me
Door Bloovi Me Persoonlijk groeien
Met deze gratis tool maak je in no-time een fantastisch CV

Foto: shutterstock.com

Iedereen weet dat teksteditors handig zijn is voor het schrijven van verslagen, essays en het editen van artikels. Een perfect CV maken in een teksteditor kan een werk van lange adem zijn. Maar deze gratis tool maakt van het maken van een CV een plezier. In minder dan 10 minuten heb je een kant en klaar CV, klaar om te versturen naar je potentiële werkgever:

Een overzichtelijk CV in minder dan 10 minuten:

Via de tool ineedaresu.me is het maken van een CV erg makkelijk. Zo hoef je niet langer dan 10 minuten te spenderen aan het maken van je CV. Andere voordelen aan deze tool is dat de tool zelf heel minimalistisch is, enkel de belangrijkste zaken worden aangehaald.

De opbouw is ook zodanig logisch dat recruiters op een makkelijke manier jouw CV op de meest belangrijke delen kunnen scannen, zonder zich hopeloos te verliezen in andere, soms nutteloze informatie. Een voorbeeld van een afgewerkt, simpel CV vind je hieronder:

Zelf aan de slag? Hier kan je jouw eigen CV maken: 

Wil je nog meer carrière tips ontvangen? Bloovi Me organiseert op 1 juli een Pop-up Café in Sint-Martens-Latem. Van 12u ‘s middags tot 22 u ‘s avonds, ontvangt het iedereen die een carrière in de digitale sector wil uitbouwen of op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Het doel? Jouw loopbaan een flinke boost geven! Interesse? Klik dan op onderstaande knop:

Bezoek het Pop-up Café