Digital Marketing Awards: 109 cases. En wat nu?

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Digital Marketing Awards: 109 cases. En wat nu?

Op 25 september werden de inschrijvingen afgesloten voor de Digital Marketing Awards. We hadden niet durven hopen dat meer dan 100 marketing cases zich zouden inschrijven voor de awards. Wat zijn de volgende stappen voor de Digital Marketing Awards 2015? Een overzicht: 

Stap 1: de jury gaat aan het werk

Momenteel krijgen de juryleden hun cases toegestuurd. Zij staan te popelen om de cases na te kijken en zullen punten geven op verschillende criteria. Eens de punten zijn gegeven, zal de jury de genomineerde cases per categorie bekend maken.

 

 

 

 

Stap 2: Genomineerd? Gesprek met de jury

Eens de jury de geselecteerde cases heeft bekend gemaakt wordt iedereen hiervan op de hoogte gebracht en uitgenodigd voor een face-to-face gesprek met de jury. Hierin krijgt iedere genomineerde de kans om op de vragen van de jury te antwoorden tijdens een Q&A sessie.

Award Night: Tickets beschikbaar

De uiteindelijke uitreiking van de awards vindt plaats op 26 november 2015 in Gent. FeWeb en Bloovi huren een unieke locatie af om in gepaste sfeer de award winnaars bekend te maken, te netwerken en een leuke avond te beleven.

Tickets zijn vanaf nu beschikbaar op de Digital Marketing Awards website en zijn beschikbaar per stuk. Naast het awards event wordt de avond ook een informeel netwerk event waar iedereen naar hartelust kaartjes kan uitwisselen met sectorgenoten. 

Meer weten?