Dit bedrijf geeft je gratis 1000 GB opslagruimte:

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Dit bedrijf geeft je gratis 1000 GB opslagruimte:

Omar Benameur, CEO International bij TransIP. 

TransIP, leverancier van internetdiensten zoals webhosting en cloudopslag, introduceert STACK in België. Daarmee biedt ze online opslag aan. Opvallend is dat je 1000 GB gratis opslagruimte kan aanvragen. Daarmee is het de eerste provider in België die zo’n hoeveelheid gratis ter beschikking stelt.

Alles op één plek

Wat je zoal kan doen met 1000 GB? Zo’n 250 films, 32.000 liedjes of meer dan 500.000 selfies opslaan. Kortom, een pak dus. Het handige van jouw bestanden in de cloud te bewaren, is dat je ze altijd kan raadplegen.

Omar Benameur, CEO International bij TransIP, licht toe waarom het bedrijf zoveel opslagplaats aanbiedt. “Een paar gigabyte is prima voor de opslag van tekstdocumenten en PDF’s, maar gebruikers maken tegenwoordig continu foto’s en video’s. Met 10 of 15 gigabyte opslag kom je dus niet meer toe.”

Privacy en veiligheid blijven belangrijk

STACK is ontstaan vanuit de drijfveer dat opslag betrouwbaar moet zijn”, verklaart Benameur. “Met STACK staan de data daarom veilig opgeslagen in Europa. Dit zorgt ervoor dat de dataopslag volledig conform de Europese privacywetgeving is. Andere opslagdiensten zijn vaak Amerikaans en daar gelden minder strenge regels rond privacy.” De data van jouw STACK worden dan ook versleuteld opgeslagen in een datacenter.

Wie zelf gratis 1000 GB wil claimen, kan daarvoor terecht op de website van TransIP.