Bron foto: Shutterstock

Het doet al een tijdje de ronde dat Apple op het punt staat om een low-cost iPhone te gaan introduceren. Deze zouden uit plastiek gaan bestaan in plaats van aluminium. Techdy heeft als eerste hun handen kunnen leggen op de, volgens hen, eerste onderdelen van de nieuwe iPhone.

Verschillende kleuren

De blog Techdy heeft als eerste onderdelen te pakken van de nieuwe iPhone. Zo heeft het de voor -en achterkant van het toestel kunnen bemachtigen. Hierdoor hebben ze een goed zicht op hoe het toestel er zal uitzien. De blog meldt ook dat de low-cost iPhone er zal komen in blauw, roos, geel, groen & wit.

'Voelt niet goedkoop aan'

'De low-cost iPhone zal wel degelijk bestaan uit plastiek, 'toch voelt de nieuwe iPhone niet goedkoop,' zegt Techdy op haar website.  

When we hold the budget iPhone in our hands, the plastic chassis does not feel cheap at all. Unlike the plastic build quality of the Samsung Galaxy phones, the plastic material used on the budget iPhone feels more sturdy.

De nieuwe iPhone zal ook beschikken over een 4" inch scherm, net zoals de iPhone 5, en zal qua vorm sterk lijken op de Apple's eerste design van de iPod. Meer details van de nieuwe iPhone kan via deze video ontdekken.