Dit is vanaf november te zien op Netflix

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Dit is vanaf november te zien op Netflix

De komst van Netflix in België zorgde voor een ware hype. Nu het stof is gaan liggen is het tijd om te kijken wat er zoal op Netflix gaat verschijnen. Dagelijks wordt content toegevoegd. Een greep uit het meest interessante films en series die deze maand op Netflix zullen verschijnen:

Virunga

Een indrukwekkende documentaire over enkele moedige mensen die hun leven riskeren om de allerlaatste berggorilla’s te redden. Vanaf 8 november op Netflix:

Chelsea Peretti: One of the Greats

Wat obscure humor in november? Van lichtgrijs tot gitzwart: Chelsea Peretti serveert comedy in verschillende gradaties donker. Vanaf 14 november op Netflix:

Drive

Een Hollywood-stuntman en vluchtautobestuurder wordt uit zijn geïsoleerde leven gelokt door een mooie buurvrouw -- tot haar gewelddadige man op vrije voeten komt. Vanaf 2 november op Netflix: 

The Hunger Games

Scifi-drama waarin Katniss (Jennifer Lawrence) deelneemt aan de jaarlijkse Hunger Games op televisie, waarin tieners uit twaalf districten vechten tot de dood. Gebaseerd op het boek 'The Hunger Games' van Suzanne Collins. Vanaf 1 November op Netflix:


Californication

Californication is een Amerikaanse komische televisieserie, gecreëerd door Tom Kapinos. Het verhaal draait rond Hank Moody (David Duchovny), een seksverslaafde, getormenteerde schrijver die van New York naar Californië verhuist. Hij was lang samen met Karen (Natascha McElhone), met wie hij een dochter heeft: Becca (Madeleine Martin). De eerste vijf seizoenen van Californication staan nu op Netflix:

Ray Donovan

Ray Donovan is professionele "fixer" voor de rijke en bekende mensen in LA. Hij kan er voor zorgen dat elk probleem verdwijnt behalve de problemen die worden veroorzaakt door zijn eigen familie. Vanaf 1 november op Netflix:

Roman Polanski: Odd Man Out 

Odd Man Out is de tweede documentaire van Marina Zenovich over het leven van filmregisseur Roman Polanski. De documentaire zoomt dieper in op zijn arrestatie in 2009 te Zwitserland. Vanaf 1 november op Netflix: