Met nog maar 4 weken tot WebTomorrow is het aftellen naar 8 en 9 juni nu echt begonnen. We zijn razend benieuwd naar deze 6de editie. En we zijn niet alleen. Ook heel wat partners, sprekers en andere bezoekers kijken ernaar uit om met jou waardevolle gesprekken te starten en informatie uit te wisselen. Nog niet overtuigd? Of sta je te popelen vol ongeduld? We hebben enkele reacties voor je samen gesprokkeld. Hebben ze je overtuigd? Er zijn tijdelijk nog een aantal Early Bird Tickets beschikbaar voor wie zich nu inschrijft!
 

“Ik sta te popelen om mijn inzichten voor te stellen op WebTomorrow”


“Ik sta te popelen om mijn inzichten met het WebTomorrow publiek te delen,” legt trendwatcher Herman Konings uit. “De komende 10 jaar worden cruciaal op technologisch- en marketingvlak, mensen helpen om daar een beeld over te vormen is iets waar ik enorm naar uitkijk.”

Bekijk alle sprekers




“Ook dit jaar willen we onze bezoekers echt verassen op onze stand”
 

Ook de partners van WebTomorrow kijken ernaar uit. “Vorig jaar waren we vooral verrast van de beleving op WebTomorrow en de vele mensen die op onze stand een babbeltje kwamen slaan. Ook dit jaar hopen we op een sterke opkomst zodat we kunnen uitleggen waar we mee bezig zijn.”

Bekijk alle partners
 


 

“Uitgebreide netwerkmogelijkheden hebben me echt verrast”
 

Ook de bezoekers staan te trappelen om de deuren van Flanders Expo plat te lopen. “De  uitgebreide netwerkmogelijkheden en sfeer op het event hebben me echt verrast,” vertelt Christof Verstraete van Barry Callebaut. “Daarnaast waren ook de sprekers van een hoog niveau. Ik ben benieuwd wat de editie van dit jaar in petto heeft,” voegt Frederik Simoen  van Nexxworks er aan toe. 

Bekijk alle bezoekers

Heb jij nog geen tickets voor WebTomorrow? Dan profiteer je nu nog van het Early Bird tarief, met andere woorden: 50 euro korting. P.S. met een standaardticket krijg je 2 dagen toegang tot het event. Als je maar 1 dag kan vrijmaken, kan je ook kiezen voor een one-day ticket! Tot in Gent?
 

Praktisch:
° bekijk het volledige programma
° bekijk alle bezoekers
° boek nu jouw ticket