Ook al geconfronteerd geweest met buitensporig hoge kosten bij het gebruik van je mobiele telefoon in een ander EU-land? Dommel.com effent nu al het pad naar een roaming-free Europa! Met de pakketten YIN en YANG geeft deze alternatieve provider het startschot.

YIN & YANG

Sinds 2 december 2013 heeft dommel.com zijn internet- en  telefonie abonnementen uitgebreid met gsm-diensten. Hiervoor introduceerde het de pakketten YIN en YANG. Dommel.com brengt met 'dommel mobile' de Europese mobiele diensten van de toekomst een stapje dichterbij: bellen in de ganse EU doe je vanaf nu aan hetzelfde tarief als in België! Eindelijk balans in uw telecomgebruik, zelfs internationaal!

Onbeperkt bellen naar gsm & vaste nummers

Op beide pakketten wordt gratis onbeperkt bellen aangeboden naar dommel vaste en mobiele nummers, alsook naar de mobiele nummers op het Proximus netwerk en onbeperkt sms'en naar Belgische mobiele nummers (ook vanuit het buitenland). Deze lijn trekt dommel.com ook door in de Europese roaming tarieven voor telefonie. Met hun netwerk wordt bellen vanuit Europa het goedkoopste alternatief voor de Belgische roaming-gebruiker.

Dataroaming

Elk dommel abonnement bevat standaard al een hoeveelheid mb dataroaming waarvan de niet opgebruikte mb's tot maximaal 12 maanden overdraagbaar zijn. Hierdoor zullen mensen, die sporadisch in het buitenland vertoeven, geen angst meer moeten hebben om Facebook, Twitter, e-mail en webdiensten te gebruiken op hun smartphone in het buitenland.

16 & 36 euro per maand 

Beide pakketten worden gelanceerd aan een zeer scherpe prijs. Voor het YIN abonnement betaal je als gebruiker 16 euro per maand en voor de YANG formule betaal je 36 euro per maand. Tenslotte biedt dommel.com eveneens dommel time waarbij je reeds voor
6 euro per maand een GSM abonnement hebt met diverse voordelen.

Dommel.com wil met deze pakketten in eerste instantie stabiliteit en duidelijkheid bieden vanop het beste netwerk in België en hiermee tegemoet komen aan de noden van jonge, dynamische, mobiele gezinnen en jongeren.

Meer informatie over de exacte inhoud van de nieuwe pakketten vindt u via dommel.com.