Eerste private sale website in Benelux voor duurzame ontwerpen van (inter)nationale designers

Sinds kort ging Decovry van start, de eerste private sale website in de Benelux die designliefhebbers ongeziene ontwerpen van (inter)nationale designers en merken biedt. De nieuwe site doet aan als een luxueus designmagazine, en presenteert elke week de producten van een achttal beloftevolle designers die duurzame en natuurlijke materialen hoog in het vaandel dragen. Zo staan bij de lancering o.a. de gerecycleerde handtassen van Josh Jakus in de kijker, en het keukengerei uit bamboe van Sonmai.

 

Decovry wil decoratie- en designliefhebbers de exclusieve toegang bieden tot ongeziene ontwerpen op onze markt, van zowel Belgische als internationale beloftevolle designers en merken. De focus ligt op design in natuurlijke en duurzame materialen, zoals de gerecycleerde vilten handtassen van de Californische Josh Jakus, maar ook de houten design jachttrofeeën van Big Game, het servies en glaswerk van Ilio, vervaardigd via een speciaal dubbel stookproces, en de eerlijke ontwerpen van de Belgische Sharon Slingeneyer en de Amsterdamse Mariska Meijers.

"Decovry is bedoeld voor mensen met kriebels voor decoratie en design, die echt een kick krijgen van vernieuwende ontwerpen op de markt", aldus Carole Meert, oprichtster van het bedrijf en zelf jarenlang werkzaam in de decoratiewereld. "Dat publiek van designliefhebbers willen we de authentieke ervaring geven van het bladeren door een luxueus designmagazine, maar dan online, inclusief glossy foto's van de nieuwe ontwerpen en de verhalen van gepassioneerde designers in de ontdekkingstocht naar hun design."

De oprichters werken daarom met een speciale ‘members only' formule: designfans kunnen zich enkel op uitnodiging van een bestaand lid, bijvoorbeeld een vriend of familielid, inschrijven op de website Decovry. Wie geen uitnodiging heeft ontvangen, kan zich wel inschrijven op de wachtlijst. Carole Meert: "Dat komt omdat we vaak een beperkt aantal aanbieden en zo onze leden een exclusief aanbod willen geven. Vergelijk het een beetje met Vente-Exclusive, maar dan voor ongeziene decoratie en designartikelen. De website gaat ook veel verder dan een gewoon luxe-magazine: onze designliefhebbers kunnen de producten niet alleen ontdekken, maar ook onmiddellijk online bestellen, tegen speciale ledenkortingen. Zo krijgen ze toegang tot unieke en ongeziene ontwerpen op de Benelux markt, maar wel aan een betaalbare prijs."

Elke week worden de ontwerpen van een achttal nieuwe designers op Decovry tentoon gesteld en verkocht, telkens n.a.v. een ander thema, zoals ‘Instant Inspiration', ‘Eco, c'est Chic', of ‘Cold Winterdays'. Leden kunnen hun gewenste product enkel in die week bestellen dat de designer in de kijker staat, en krijgen het na gemiddeld 20 dagen thuis geleverd.



-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar ?redactie@bloovi.be? en we nemen het op in ons Sectornieuws?.

Je kan je nieuws ook tweeten met ?#bloovi?