Easyhost heeft deze maand de hostingactiviteiten van VibiT overgenomen. VibiT, is een bedrijf met een portfolio van domeinnamen, webhosting, e-mail en cloudoplossingen. Deze overname laat Easyhost toe om, naast haar bestaande organische groei, verder de markt te bedienen met kwaliteitsvolle cloudproducten.

Opgericht in 2006

VibiT BVBA werd in september 2006 opgericht door een aantal enthousiaste IT-professionals die stuk voor stuk ruimschoots hun pluimen reeds verdiend hadden in de IT-wereld. "Kwaliteitsvolle producten met een vast team van medewerkers met kennis van zaken, dat was jarenlang het credo van VibiT", aldus Gianni Brisson van VibiT. "En met succes, want VibiT staat bekend omwille van haar stabiliteit inzake servers en hosting, steeds met de beste ondersteuning. Met meer dan 6000 domeinnamen rekenen dagelijks zo'n 1600 klanten op onze kwaliteit", vult Brisson aan.

"Easyhost sluit met haar aanpak en producten aan bij de visie van VibiT. Aangezien ik persoonlijk een nieuw avontuur tegemoet ga, heb ik er alle vertrouwen in dat de gekende VibiT-kwaliteit wordt voortgezet. Klanten kunnen op hun beide oren slapen!", besluit Gianni Brisson.

Verdere groei voor Easyhost

"We zijn ontzettend trots om de VibiT-klanten welkom te heten bij Easyhost", zegt Frederiek Dobbels van Easyhost. "Deze overname versterkt de positie van Easyhost binnen het segment van de budgethosting, maar het stelt ons ook in staat om nieuwe markten te verkennen, waaronder een uitgebreid resellerkanaal.", aldus Dobbels.

Toekomst gewaarborgd voor VibiT-klanten

De bestaande VibiT-klanten blijven bij deze overname hun bestaande producten en diensten behouden. Dankzij deze overname zullen er in de toekomst ook nieuwe producten worden toegevoegd aan het aanbod, zodat VibiT de one-stop-shop blijft voor haar klanten. Diepere integraties in de systemen van Easyhost zullen het gebruiksgemak voor de klanten alleen nog maar doen toenemen. De komende maanden blijven beide teams ook in nauw contact met elkaar om de overgang vlekkeloos te laten verlopen.