Download Ebook: het geheim om succesvol leads om te zetten in klanten

Jeroen De Wit
Door Jeroen De Wit Innoveren
Download Ebook: het geheim om succesvol leads om te zetten in klanten

Leads omzetten in klanten is een uitdaging. Meer groei en omzet zit hem verrassend vaak niet in het meer inzetten op marketing. Maar wel jouw lead management beter onder controle krijgen en hier het maximum uit halen. Download dit razend interessante ebook en haal het maximum uit jouw leads.

Download Ebook

Wat wil jij met je bedrijf of organisatie bereiken?

Iedereen heeft zo zijn eigen doelen. Maar twee komen vrijwel elke keer terug: meer groei en meer omzet.
    
Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. In veel bedrijven lijkt er een soort ‘rem’ op de groei te staan. Waar zit die rem? En hoe zet je hem af, zodat je volle kracht vooruit kunt?
    
Meer marketing, denk je misschien?
    
Maar opvallend vaak ligt het probleem in een andere fase van je commerciële proces: het lead management. Je krijgt wel leads binnen, maar ze worden te weinig omgezet in klanten.

Lead management een enorme uitdaging voor marketeers

Is dat bij jou het geval? Je bent niet de enige. Volgens een rap- port van marketeer Holger Schulze is dit met ruim 40% de op één na grootste uitdaging voor marketeers.
    
De oplossing: een systeem opzetten. Leads ‘met de natte vinger’ managen kost namelijk veel tijd en energie. Een systeem voor je leads is de snelste weg naar meer klanten en omzet. En dat hoeft niks ingewikkelds of duurs te zijn.
    
Hoe je te werk gaat, ontdek je in dit eBook. Het is jouw gids naar meer groei door slim gebruik van technologie.

Download Ebook