De Raad van Bestuur van xperthis heeft Ariane Magera benoemd tot Voorzitter van het Directiecomité van xperthis met ingang van 1 november 2013. Haar taak bestaat er in om de volgende ontwikkelingsfase te realiseren en xperthis verder op de kaart te zetten als de belangrijkste ICT-partner voor de gezondheidssector in België.

Carrière

Ariane Magera, 41 jaar, is burgerlijk ingenieur van opleiding. Ze is afkomstig uit Limburg en perfect viertalig. Ze heeft een diepgaande kennis van de Belgische en internationale ICT-markt en beschikt over de nodige competenties in bedrijfsbeheer. Ariane werkt sinds zes maanden aan de ontwikkeling van de NRB-activiteiten voor de industriële en nutsbedrijvensector.

Voor ze zich bij de NRB-Groep voegde, stond Ariane aan het hoofd van een Belgische KMO, werkzaam in de integratie van ICT-systemen, met eveneens activiteiten in het Midden-Oosten en Afrika. Voordien bekleedde ze verschillende commerciële functies en stond ze in voor het management van grote ICT-projecten binnen de Siemens Groep, zowel in België als op internationaal niveau.

Overgangsmaand 

Op 1 oktober 2013 start Ariane Magera bij xperthis als waarnemer. Tijdens die eerste overgangsmaand blijft de structuur van de onderneming onveranderd en staat het directiecomité nog steeds in voor het dagelijks bestuur. Ariane Magera zal verschillende ontmoetingen organiseren met de medewerkers, de partners en de klanten om zich de activiteiten en uitdagingen voor de onderneming en de wensen van de klanten eigen te maken. Op 1 november aanstaande neemt ze dan daadwerkelijk haar functie op.

Klanttevredenheid

“Ons belangrijkste objectief blijft de totale tevredenheid van onze klanten”, bevestigt Ulrich Penzkofer, CEO van de NRB Groep. “Ik ben ervan overtuigd dat Ariane Magera een goede gesprekspartner zal zijn voor de klanten met bijzonder veel empathie voor hun bezorgdheden en prioriteiten. Samen met heel het team blijven wij er naar streven om innovatieve en kwalitatieve oplossingen aan de ziekenhuizen in heel België aan te bieden die hen kunnen helpen om invulling te geven aan hun strategische objectieven.”