Ellen de Grendel aangesteld als managing director In the Pocket

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Movers & Shakers
Ellen de Grendel aangesteld als managing director In the Pocket

De mobiele specialist In the Pocket heeft zijn management team versterkt met Ellen de Grendel. Zij neemt vanaf begin januari de dagdagelijkse leiding op zich van het grootste mobile agency in België. De drie oprichters: Jeroen Lemaire, Pieterjan Bouten en Louis Jonckheere blijven actief als managing partners.

Sinds de opstart in 2010 is In the Pocket gegroeid van 3 naar bijna 20 mensen. Het bedrijf werkt voor zowat alle grote mediabedrijven in België en mag zich de mobiele hofleverancier noemen van enkele internationale merken zoals Samsonite & Peak Performance.

In the Pocket plant dit jaar nog sterker te groeien dan de voorgaande jaren. "Op operationeel, commercieel en creatief vlak hebben we een zeer sterk team met heel wat kennis & ervaring", zegt Bouten. "Aangezien Louis en mezelf ons de laatste maanden meer focussen op Showpad willen we ervoor zorgen dat In the Pocket in optimale omstandigheden verder kan blijven groeien. We zijn op zoek gegaan naar iemand die zich 100% kan inzetten voor die groei, het overzicht bewaart en de grote lijnen kan uitzetten."

"Met Ellen halen we een zeer gedreven persoon aan boord die zich reeds heeft bewezen in verschillende rollen bij o.a. Metro Group en Thomas Cook", vertelt Lemaire. "Ze is een echte people manager met een gedegen financiële achtergrond en een passie voor mobile."

Terloops laat In the Pocket ook weten dat ze voor 2013 enkele belangrijke contracten in de wacht hebben gesleept met o.a. MPlus Group (joint venture van De Persgroep, KPN, Roularta en VMMa), Brussels Airport, Mediafin (De Tijd en L'Echo) & SBS Belgium (VIER en VIJF).