Eye-scrolling, dé 'killer feature' van de Samsung Galaxy S4?

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie e-Lifestyle
Eye-scrolling, dé 'killer feature' van de Samsung Galaxy S4?

Volgens The New York Times, zal de Galaxy S4 kunnen detecteren waar je precies aan het lezen bent op een pagina. Wanneer je je oog beweegt naar de onderkant van de pagina zal deze automatisch opschuiven. Een Samsung werknemer vertelde aan The New York Times dat software de échte killer feature zal worden van de nieuwe Galaxy S IV, niet de hardware.

Eye-Pause

De Eye-scrolling feature is echter geen absolute nieuwigheid, zo lekte in januari uit dat Samsung de merknaam "Eye Scroll" heeft aangevraagd in Europa. Bovendien claimde Samsung ook in de Verenigde Staten de merknaam "Samsung Eye Scroll". Een andere merknaam die ook werd ingediend heet "Eye Pause". Er is nog onduidelijkheid over wat die laatste feature precies zal inhouden.

Gisteren lanceerde Samsung nog een promotionele teaser video die de aankondiging van de Samsung Galaxy S4 aankondigt als de belangrijkste uitvinding sinds de kleuren TV.

Samsung Galaxy S3

Samsung heeft al eerder stappen gezet met in deze richting. Zo heeft de Galaxy S3 al de mogelijkheid om de gebruiker in het oog te houden via de camera aan de voorzijde van het toestel. Deze eigenschap heet ‘Smart Stay' en zorgt ervoor dat het scherm automatisch dimt als de gebruiker wegloopt van het toestel."

De Galaxy S3 is Samsung's best verkopende telefoon. De aankondiging van de Galaxy S4 zal op 14 maart gebeuren in New York. Onze verwachtingen zijn alvast hooggespannen.