FINN breidt team uit

Alexander Maertens
Door Alexander Maertens Movers & Shakers
FINN breidt team uit

Jo Detavernier en Elise Vincke aangeworven als PR consultants bij FINN

FINN, het vooruitstrevende PR- en social media adviesbureau, breidt zijn team uit met twee nieuwe PR consultants: Jo Detavernier en Elise Vincke.

Jo startte zijn PR carrière in 2007 bij akkanto en werkte voordien ondermeer als public affairs specialist voor bpost. Jo gaat meteen aan de slag als adviseur voor de verschillende accounts die op FINN vertrouwen voor de ondersteuning van hun PR en social media campagnes. Met zijn jarenlange ervaring met crisiscommunicatie en public affairs zal Jo ook het aanbod van FINN in 2012 helpen verbreden.

"FINN is zeer bij de pinken en begrijpt wat PR in 2012 voor klanten moet betekenen", zegt Jo Detavernier, PR consultant bij FINN. "Ik kijk er dan ook naar uit om een deel te zijn van dit dynamische team."

Elise Vincke studeerde in 2011 af als master in de Communicatie en Public  Relations. Elise is gepassioneerd door digitale en grafische media en zal het FINN-aanbod op dit vlak verder helpen uitbouwen. Ze zal, als eerste Franstalige in het team, ook aan de slag gaan op verschillende communicatie- en PR-projecten.

"Als PR consultant aan de slag mogen gaan bij een innovatief communicatiebedrijf als FINN is een mooie eerste professionele uitdaging voor iemand die alles wil leren over communicatie, PR en sociale media. Ik denk dat ik bij FINN alleszins niet op mijn honger zal blijven", zegt Elise Vincke, PR Consultant bij FINN.

FINN

-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be? en we nemen het op in ons Sectornieuws?.

Je kan je nieuws ook tweeten met ?#bloovi?