Intracto groeide 55 procent in 2014 en zoekt nieuwe talenten

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Intracto groeide 55 procent in 2014 en zoekt nieuwe talenten

Intracto is een full-service digital agency met 70 webspecialisten, actief op alle digitale domeinen. Voor Intracto was 2014 een sterk jaar, het agency tekende een groei van 55% op en mag onder meer Brussels Airport, Acco, VREG, Michelin, Essent en SBS tot haar klanten rekenen. Dankzij haar groei breidt het agency flink uit en zoekt het tal van nieuwe profielen! 

Flinke Groei

Het online marketing team van Intracto stond in 2014 in de Top 3 als sterkst stijgende Google Partner, wat de positie als een strategische performance partner voor zijn klanten mee bevestigt.

Vanuit Intracto worden open-source projecten actief ondersteund door het organiseren en afvaardigen van onze Drupal developers naar bugsprints. Op de Drupal developers days in Montpellier zal Intracto dan ook weer een Sprintroom volledig ondersteunen. Als Drupal agency neemt Intracto zo mee zijn verantwoordelijkheid op in de ondersteuning van de community.

Gloednieuwe Campus

Begin maart 2015 verhuist Intracto naar een gloednieuwe campus in Herentals. Gelegen naast het Kempisch kanaal brengt dit gebouw meer ruimte en zuurstof voor de verschillende teams met daarnaast de nodige ontspanningsmogelijkheden, een seminarieruimte en uitzicht vanop het dakterras over het Kempisch kanaal.

Hier kan je de bouw live volgen. 

Intracto werft aan!

De strategische ligging van Intracto in Herentals (net voordat de dagelijkse files richting Antwerpen starten) zorgt voor een unieke troef in de aantrekking van werknemers uit Antwerpen, Leuven, de regio Kempen, Limburg en zelfs tot in de regio Luik.

Door het verbreden van de klantenportefeuille en het vergroten van de projecten is Intracto steeds op zoek naar een uitbreiding van het team. Er werden nét enkele vacatures toegevoegd aan de Bloovi Jobs pagina. Hier kan je ze bekijken.