De Belgische webshop Fundoo breidt zijn vrijetijdsassortiment verder uit. De E-tailer mikt zoop de eindejaarspiek en voorziet op hetzelfde moment met Kerstmisplanet.be en Gourmetplanet.be de ideale winkels voor hun klanten...en hun kerstfeest.. De producten komen ook uitgebreid in de showroom in Nevele, wat de multichannel aanpak en aandacht voor klantenbeleving van Fundoo eens te meer in de verf zet.

Kerstmisplanet

Op Kerstmisplanet.be kunnen de klanten vanaf nu terecht voor hun perfecte kunstkerstboom. Kiezen uit een boom met sneeuw, zeer volle takken, donker groene kleur of met ingebouwde LED- verlichting behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook voor afzonderlijke kerstverlichting is een aparte categorie voorzien, waarbij de keuze tussen binnen en buitengebruik bestaat. Als derde en laatste luik is er kerstversiering, gaande van tafeldecoratie tot LED-dieren.

Gourmetplanet

Gourmetplanet.be past binnen het culinaire luik van Fundoo en biedt behalve gourmet ook tal van andere kooktoestellen voor eindejaar. Zo kan er ook gekozen worden voor fondue als hoofdmaaltijd, maar ook voor dessert is er een mogelijkheid dankzij de chocoladefondue. Verder is er ook een aanbod in raclette, steengrill en het Oosterse teppanyaki.

Showroom

De klant krijgt in de showroom uitgebreid de kans om de producten te bekijken en uitproberen. Zo staan tal van kunstkerstbomen uitgestald alsook kerstverlichting. Daar komt binnenkort nog een uitgebreid assortiment van op gourmetplanet.be bij naar het eind van de maand toe.