Gebeten door project management én digital? Check deze 11 vacatures:

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Persoonlijk groeien
Gebeten door project management én digital? Check deze 11 vacatures:

Een digital project manager heeft een boeiende en uitdagende job. Niet alleen neem je dagelijks de leiding over een project, ook moet je binnen een bepaalde periode resultaten behalen. Klinkt dat als iets voor jou? Heb je bovendien de nodige people skills? Check dan deze vacatures in digital project management: 

1. Brussel en omstreken

 • Wil jij vandaag de digitale leider van morgen worden? Meld je dan onmiddellijk aan bij Bloovi Me: voor een van haar klanten zoekt het bedrijf een ervaren Digital Project Manager.
 • Indien je wel ambities koestert, maar geen jaren ervaring op de teller hebt staan: Bloovi Me zoekt voor een klant ook nog een Digital Young Potential

2. Provincie Antwerpen

 • Mix jij een flinke dosis enthousiasme met de nodige result-driven mentaliteit? Waag je kans dan bij Internet Architects: het bedrijf zoekt een Digital Project Manager die weet van aanpakken.
 • Voor een van haar klanten zoekt Bloovi Me nog een Online Project Manager. Ga jij binnenkort aan de slag in dit multidisciplinair team van Online Marketeers, Copywriters en Developers? 
 • Het is altijd een uitdaging om te starten bij een snel groeiend bedrijf. En het is nog een grotere uitdaging om kalmer te blijven dan de Dalai Lama bij stress-situaties. Herken jij jezelf hierin? Intracto werft een slimme Webproject Manager aan! 

3. Oost-Vlaanderen

 • Het Aalterse The AIM is een full service internetmarketingbureau. Waar het bedrijf voor staat? Bedrijfsdoelstellingen omzetten in performante online marketing. Goed nieuws: ze zoeken er nog een Digital Project Manager die zich thuis voelt in de digitale wereld. Jij?
 • Blik je terug op ten minste 5 jaar ervaring op een digitale werkplek? Newance wilt een Senior Web Project Manager in huis nemen! 
 • Knight Moves is op zoek naar een Project Manager met minimaal 3 jaar ervaring. Denk: agile methodieken, budgetcontroles, en ... digital, natuurlijk! 
 • Voor haar klant Wax Interactive zoekt Bloovi Me een ervaren Digital Project Manager/Account Manager. Als je bij dit digitale agentschap start in deze functie, coördineer je er onder meer de lopende projecten (web, mobile, social media, …). Bovendien mag je een expertenteam aansturen en adviseren waar nodig. 

4. Vlaams-Brabant

 • Project Manager in hart en nieren? Gecombineerd met een analytische geest? Het Leuvense Acco werft een Digital Project Manager aan! 

5. West-Vlaanderen

 • Stel je eens voor dat je jouw passie voor e-commerce mocht combineren met je project management vaardigheden. Wel, dankzij Bloovi Me wordt je droom werkelijkheid: voor een klant uit het Brugse zoekt het bedrijf nog een E-commerce Project Manager

Wil je steeds op de hoogte zijn van de laatste nieuwe vacatures? Schrijf je dan zeker in voor de vacature nieuwsbrief!