Gelekte video toont geassembleerde iPhone 6

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Gelekte video toont geassembleerde iPhone 6

Het Russische bedrijf Feld & Volk doet het weer. Na al eerder iPhone 6 onderdelen op het internet te zetten is het er nu in geslaagd om een werkende iPhone 6 te assembleren. Als het om échte onderdelen gaat, lijkt de nieuwe iPhone 6 sterk op de allereerste iPhone die Steve Jobs in 2007 presenteerde:

Grotere iPhones

De iPhone 6 die te zien is in het filmpje van Feld & Volk is er eentje met een scherm van 4,7 inch, iets groter dan de huidige generatie iPhones. Volgens de geruchten zou er zelfs nog een grotere iPhone aankomen met een schermdiameter van 5,5 inch.

Succes verwacht

Verwacht wordt dat Apple’s grotere iPhones enorm zullen aanslaan. Volgens research firma RBC Capital Markets zou Apple zo’n 10 miljoen iPhones verkopen in het eerste weekend. De nieuwe iPhones lijken sterk op de originele iPhone die Steve Jobs in 2007 introduceerde.

Het erop dat het design dat te zien is in het filmpje the real deal is. Zo doken de voorbije weken steeds meer soortgelijke onderdelen op op het internet. Hoogstwaarschijnlijk zijn deze afkomstig uit de Chinese fabrieken waar de nieuwe iPhone wordt geproduceerd. 

Hieronder het filmpje:

Intussen dook nog een andere video op die de iPhone 5S en de iPhone 6 met elkaar vergelijkt: 

Wat vind jij van het nieuwe design?