Dankzij deze oordopjes kan iedereen ter wereld elkaar moeiteloos verstaan:

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Dankzij deze oordopjes kan iedereen ter wereld elkaar moeiteloos verstaan:

Wat doe je als je de partner van je dromen tegenkomt, maar je elkaar niet kan verstaan aangezien je een verschillende taal spreekt? Deze frustrerende situatie heeft geleid tot misschien wel het coolste gadget ooit: de Pilot van Waverly Labs. Een gadget dat gesprekken tussen twee personen in verschillende talen live kan vertalen en je toelaat om echt met iedereen een gesprek aan te knopen. 

Liefdesverhaal als inspiratie

De oprichter van het bedrijf bedacht het product toen hij een Frans meisje ontmoette, die later zijn vriendin werd. Om beter met elkaar te kunnen communiceren kwam hij met de Pilot op de proppen.

Dit is hoe het precies werkt: 

Crowdfunding vanaf 25 mei

Voorlopig is er nog weinig geweten over het product. Dat zal veranderen op 25 mei. Dan lanceert de Indiegogo-campagne van het gadget. Voorlopig weten we enkel dat de Pilot in paren worden verkocht: eentje voor jou, en eentje voor een buitenlandse gesprekspartner.

Vermoedelijk zal de prijs van de Pilot tijdens de crowdfunding campagne tussen de 129 en 179 euro schommelen. Daarna zal de prijs stijgen tot 250 a 300 euro. Meer info: waverlylabs.com