Gentse Startup Showpad opent kantoor in Londen

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Gentse Startup Showpad opent kantoor in Londen

De Gentse startup Showpad kondigt vandaag aan dat het een nieuw kantoor opent in Londen om haar internationale groei te versnellen. Het kantoor is gesitueerd in het bekende “Silicon Roundabout” en zal geleid worden door Timon Rumbold, voormalig Marketing Solutions Director EMEA bij AtTask.

Een van de snelst groeiende SAAS-bedrijven in Europa

Showpad is één van de snelst groeiende Software-as-a-Service bedrijven in Europa, met een toename van 240% in recurring revenue in 2014 en met meer dan 700 internationale klanten. Het bedrijf biedt een sales enablement oplossing aan dat sales- en marketingafdelingen in staat stelt sneller en efficiënter te verkopen.

“Showpad’s visie en sales enablement technologie slaat duidelijk aan in de Europese markt, met een indrukwekkende lijst aan UK klanten (zoals: Fujifilm, Leica Biosystems, Kingspan, IndigoVision en Siniat)”, zegt Pieterjan Bouten, Chief Executive Officer van Showpad. “De indrukwekkende ervaring van Timon in het laten groeien van SaaS bedrijven en het succesvol uitbouwen van sales teams maakt van hem de ideale leider om onze sterke groei verder te zetten.”

Perfecte moment om te starten

“Dit is het perfecte moment om te starten bij Showpad”, zegt Timon Rumbold, managing director Showpad UK. “Bedrijven zoeken actief naar manieren om hun sales teams te voorzien van het beste en meest up-to-date verkoopmateriaal, om hen op deze manier zo goed mogelijk uit te rusten voor hun sales gesprekken. Daarnaast wensen ook marketingafdelingen meer inzicht te verkrijgen in hoe goed hun marketingmateriaal aanslaat bij prospecten en klanten. Showpad biedt voor beide uitdagingen de perfecte oplossing waardoor de vraag érg groot is en we dus meerdere openstaande posities hebben om het UK team te versterken”.

Om de commerciële lancering in de UK te ondersteunen, werkt Showpad samen met Miller Heiman Global tijdens het Sales Leadership Forum in Londen op 18 juni, waar zij een workshop geven over hoe Sales enablement het team van een Sales Manager schaalbaar maakt.

Meer info showpad.com