Gift.be (powered by Frucon²), met 15 jaar ervaring de online geschenkenwinkel bij uitstek, biedt zijn klanten vanaf nu fruitabonnementen aan, met gratis levering in heel België. Hiermee richt de specialist in het bezorgen van fruit, bloemen en kwaliteitsvolle geschenken zich vooral naar werkgevers die hun werknemers een gezond tussendoortje willen aanbieden, maar uiteraard kunnen ook particulieren een fruitabonnement bestellen op Gift.be, voor zichzelf of als gezond cadeau.

Fruitabonnement voor bedrijven

Elke werkgever heeft baat bij gezonde en fitte werknemers, wat hij kan bevorderen door verse fruitsnacks aan te bieden op de werkvloer. Werknemers die geregeld wat vitaminen kunnen tanken zijn productiever, werken geconcentreerder en zullen minder afwezig zijn. Kortom, gezonde medewerkers dragen bij tot gezonde bedrijfsresultaten.

Nathalie Sintobin, managing director van e-commerce agency Frucon, licht het principe toe: “Met de fruitabonnementen van Gift.be kunt u op wekelijkse of tweewekelijkse basis fruit laten leveren eender waar in België, dagvers en rechtstreeks van de veiling. Zowel kleine als grotere bedrijven vinden bij ons hun gading, want het fruitabonnement bestaat in 5 maten. De levering is gratis en de prijs van het fruit daalt naarmate u een grotere mand of meer leveringen bestelt.”

Volledig fiscaal aftrekbaar

Investeer in fruit op het werk en pluk er de vruchten van. Gratis fruit op de werkvloer is een vrijgesteld sociaal voordeel voor uw werknemers en is 100% fiscaal aftrekbaar voor uw vennootschap, net zoals de btw. Bovendien draagt uw initiatief bij tot een positief bedrijfsimago.

Is er in uw bedrijf de mogelijkheid om vers fruit te eten?