Heb jij de spirit om de Digital Leader of Tomorrow te worden?

Thaella Van Den Rijse
Door Thaella Van Den Rijse Persoonlijk groeien
Heb jij de spirit om de Digital Leader of Tomorrow te worden?

Wanneer het antwoord op bovenstaande vraag ‘ja’ is, dan is het een goed idee om verder te lezen. ORMIT en BNP Paribas Fortis zoeken talenten die het potentieel hebben om hun "Digital Leader of Tomorrow" te worden. Ervaring vereist? Zeker niet! Nul tot drie jaar is voldoende om geselecteerd te worden.

Je kent BNP Paribas Fortis waarschijnlijk als bank en banken hebben vaak geen sprankelend imago als het op digitaal aankomt. Daar wil BNP Paribas Fortis verandering in brengen. Je weet het misschien niet, maar ze zijn volop gestart met hun digitale revolutie, waar ze digitaal talent voor nodig hebben.

Heb jij 0 tot 3 jaar ervaring?

Om de digitale leider te worden, heb je geen tonnen ervaring nodig. Alleen een gezonde portie enthousiasme, initiatief en ondernemerschap. De vereiste om geselecteerd te worden is een master diploma en 0 tot 3 jaar ervaring. Dus ook als je geen ervaring hebt op dat vlak, wil dat niet zeggen dat je het niet kunt maken. Zolang je maar die passie hebt voor alles wat digitaal is, jou verder begeleiden, dat doet ORMIT wel.

Een programma met begeleiding én coaching

Je krijgt een 18 maanden durend programma voorgeschoteld boordevol uitdagingen en ontdekkingen. Je krijgt de kans om écht iets te betekenen voor klanten van BNP Paribas Fortis en voor het bedrijf zelf. Uitdagende opdrachten die bijdragen tot de digitale strategie, daar word jij voor ingezet. Je zal je niet alleen goed voelen, maar ook gewaardeerd. Daarnaast word je begeleid door ORMIT en leer je jezelf kennen, wat een voordeel is. Iemand die zichzelf en zijn capaciteiten kent, heeft al een stapje voor.

Wat kan je betekenen?

Je wordt niet alleen een digitaal talent, maar ook een innovator binnen BNP Paribas Fortis. Wanneer je het ontwikkelingsprogramma succesvol beeïndigt, krijg je naast de voldoening ook mooie kansen binnen BNP Paribas Fortis. Een zeer goed begin dus voor jouw carrière!

Wil je jezelf dus echt op de kaart zetten als digitaal talent en leider? Stuur dan zeker jouw CV in en wie weet lacht het geluk jou toe!

Bron Foto : Shutterstock