Een eindejaarsgeschenk voor je werknemers, een afscheidscadeau voor een collega of een verjaardagscadeau voor een vriend: Kadonation was al een ideaal platform voor wie in grote groep samenlegt. Het platform maakt het namelijk mogelijk om eenvoudig samen te leggen. Nu komt de Gentse start-up met een eigen cadeaubon die bij meerdere van hun partners kan uitgegeven worden én onbeperkt geldig is.

Eenvoudig een cadeau geven

Op het Kadonation-platform kon je al terecht voor cadeaubonnen bij onder andere Zalando, Coolblue en Fun. Nu komt het platform met de Kadonation-cadeaubon, die bij alle partners gespendeerd kan worden. Bovendien kan je zelf kiezen hoeveel je uitgeeft bij elke partner: een bon van 150 euro kan bijvoorbeeld opgesplitst worden in 100 euro bij Zalando en 50 euro bij Coolblue. In totaal kan je kiezen uit 31 partners.

Het team achter Kadonation

"We zijn ervan overtuigd dat mensen vandaag steeds liever een cadeau willen dat ze kunnen besteden op de manier dat zij het wensen”, knikt Guillermin, een van de oprichters van Kadonation. “Die flexibiliteit willen we hen dan ook geven met deze cadeaubon. Zo is de bon personaliseerbaar qua design en inhoud en heeft ze geen vervaldatum. Ze wordt zelfs direct geleverd!”

Met de Kadonation-cadeaubon richt het bedrijf zich voornamelijk op particuliere klanten, al verwacht Guillermin ook populariteit bij bedrijven. “Kadonation is altijd al een ideaal platform geweest voor collega’s”, laat hij weten. “De individuele cadeaubon is een fantastische oplossing voor collega’s die zoveel jaar in dienst zijn, op pensioen gaan en als relatie- of eindejaarsgeschenk. Alleen willen niet alle werknemers hun bon bij eenzelfde partner gebruiken."

Iets voor onder jouw kerstboom? Meer info vind je op kadonation.com